ACO micellar cleansing water – veckans budgetfynd

Så här i slutet på månaden är det alltid kul att tipsa om bra budgetbeauty. ACO micellar cleansing water är veckans budgetfynd, men egentligen är det mycket mer än så eftersom det här rengöringsvattnet är minst lika bra som många betydligt dyrare produkter på marknaden.

 

ACO micellar cleansing water

Vad: ACO micellar cleansing water, ett micellärt rengöringsvatten. För den som inte vet vad det är kan jag säga att micellär teknologi bygger på att laddade partiklar drar åt sig partiklar med omvändning laddning. I fallet rengöringsvatten frigörs huden från smuts, sebum och smink.
Förpackning: Plastflaska med sprejmunstycke. Jag har inte träffat på det tidigare men det är faktiskt smart, för då står man inte där och häller rondellen eller kompressen dyngblöt och därmed sparas en del rara kronor.
Innehåll: Vatten och återfuktare som glycerin, betain, panthenol och hyaluronsyra. Göttigt! Desutom ingen parfym. Bra jobbat ACO!
Effekt: ACO micellar cleansing water rengör huden från makeup, smuts och överskottsfett på nolltid. Även longlasting foundation och läppstift. Som den lattfia jag är använder jag ingen specialremover till ögonen, den här får duga. Och som den duger! Den är så mild att det inte svider och så återfuktande att ögonområdet inte känns stramt och rådbråkat. Mascara är ju lite av en vattendelare för micellära rengöringsvatten och jag har hunnit testa mig igenom flera olika tillsammans med ACO micellar cleansing water. Har man bara lite tålamod och väntar 20 sekunder (sjung Blinka lilla stjärna) så är samtliga mascaror upplösta sen.
Betyg: 5/5.
Var: Här