Allt som är slut och stora behovs-listan

Ibland känns det som om all beauty man gillar tar slut samtidigt. Å ena sidan ”amen bra skäl att testa något nytt”. Å andra sidan ”orkar inte med att gå runt som en pajas tills något funkar”. Här är några av godbitarna jag saknar på ett nästan fysiskt vis:

giorgio armani si edp Intense

Giorgio Armani Sí Intense EdP
Doften som ger en angenäm klädd och oklädd känsla samtidigt är slut och jag är så deppiga över det att jag nästan grinar! Läs mer om den här.

 

depend eyebrow colour slim & thin

Depend Eye brow pencil slim & thin
Brynpennan som är fyller i, formar och färgar brynen så att de blir precis så fierce som dagen kräver. Först gjorde jag slut på en sådan här penna i nyansen Taupe, som var perfekt. Sen använde jag Soft brown som också var ok. Nu är båda slut och jag vet inte hur många gånger jag har skakat på pennorna och suckat och hoppats att det ska komma ut lite extra udd. Men icke! Läs mer om den här.

bare minerals

bare Minerals Skin-volumizing oil serum
Okej namnet på det här oljeserumet må låta som yada yada i kvadrat. Men om jag säger så här – den gör själ för namnet. Då fattar ni att jag är förtvivlad för att min hud hungrigt slukat sista droppen. Då går vi väl härmed mot en mindre snygg och plumpad verklighet får man väl dessvärre anta. Finns här.

Foundation
Alltså jag haaaaar ingen bra foundation som jag älskar just nu. INGEN! Jag vill ha medeltäckning, fukt och näring, lyster AF. Så jag duttar och mixar och suckar och surar. Det är så nära pesten man kan komma när man inte har en foundation som funkar.

Hårsprej
Sprejen som fixerar håret till en rörlig frisyr som kan formas och formas om oändliga gånger under dagen. Som doftar sagolikt och ger lagom operfekt finish och vindrufsig volym. När den här rackaren tog slut vände jag blickarna mot hårskåpet men jakten på något liknande alternativt en suprbra vanlig hårsprej som kan skapa reda i oredan här inte resulterat i något bra ännu. Trist asså!

Deo
Jag är storkonsument av deo. Rollar alltid två gånger om dagen mellan midjan och armbågen eftersom jag vill 100 % sejf oavsett vad som händer. Nu är mitt lager av Doves klassiska deo helt slut (hur kan tio små stift bara gå upp i rök) och paniken är nära. Igår var det nära att Absolut torr fick extraknäcka i armhålan, får se vad som händer ikväll…

Hyvlar
Tjejligan och jag slåss om hyvlar och gel så hurtussarna ryker. Nästan. Hur som helst är nya blad hårdvaluta här hemma så jag brukar gömma mitt lager från de sportiga döttrarna som menar att eftersom de går i baddräkt och hotpants sex dagar i veckan måste de raka sig lika ofta som en man. Ha!

evy daily face mousse

Solkräm
Inte för att man fick så där jättemycket varningar. Plötsligt var det bara sol på ballen och vitsippor i backen och dags att rota fram solskydd till lilla fejset. Jag fick fatt på en av förra årets absoluta toppnyheter här. På årets hylla över spännande och innovativa solskydd gapar det dessvärre fortfarande ganska tomt.

Läppbalsam
Ååå detta livets lilla nödtorft! Jag brukar, liksom de flesta likasinnande, lägga ett litet stift här och var. I alla jackor. I bilen. I nattduksbordet. I väskan. Du fattar! Men på EN OCH SAMMA GÅNG har alla gosiga läppbalsam bara tagit slut. Nu funderar jag på om jag ska slå till på ett 10-pack Bee Natural Pomegranate lip balm här. Eller om jag ska ta 20 när jag ändå är igång? Eller om jag inte borde ta och testa något helt annat?

Sådär, det var min akut-lista! Nu är jag sjukt nyfiken på vad som står på din lista, vad är slut och vad behöver du just nu?