Anti-ageing micellar solution från Filorga

Har man en gång börjat med dubbel rengöring, är det svårt att sluta. Det är helt enkelt en fantastiskt skön känsla att vara så där ren utan att huden stramar som en för liten strumpa. Dessutom mår huden så mycket bättre. Dels för att ren = mindre rester, mindre utbrott. Dels för att ren = efterföljande hudvåd verkar effektivare = bättre resultat.

Jag vill alltid ha en micellär rengöring först. Är den bra löser den makeup och smuts. Sen vill jag ha en fluffig löddrande rengöring för att göra rent ordentligt. Normalt rekomenderas inte en löddrande rengöring till torr hy eftersom SLS är uttorkande. Men, jag vill ha lödder och därför använder jag lödder.

Äldsta dottern som fortfarande inte är en fantast av att tvätta ansiktet tycker att micellär rengöring är enkelt och bra. Dessutom gillar hon lyxen med rondeller.

De senaste månaderna har vi testat Anti-aging micellar solution från Filorga.

Anti-ageing micellar solution Filorga

Vad: Anti-aging micellar solution från Filorga.
Förpackningen: Stor plastflaska med snäppkork. När jag säger stor så menar jag stor. 400 ml räcker i evigheter. Jag älskar att den här typen av bas-grejer kommer i jätteförpackningar så att man slipper köpa nytt hela tiden.
Ingredienser: Vatten, propylenglykol, citronsyrasalt, zink pca (oljebalanserande), Rhamnose (polysackarid alltså ett sockerämne, återfinns även i Vichys antiage-serie), glucoronic acid (irritations dämpande).
Doft: Ingen.
Effekt: Löser utan problem upp rejäla lager med solkräm, longlasting foundations och knallröda läppstiftsrester. Välprimade skuggor och kajal är inga som helst problem. Däremot är Anti-aging micellar solution inte särskilt effektiv på mascara, inte ens vanlig sådan. Trots att man trycker en välfuktad rondell hela tiden man nynnar på  Blinka lilla stjärna (det tar i runda slängar 20 sekunder) är fransarna packade med mascara.
Känsla: Ren och fräsch. Väldigt mild så den orsakar ingen rodnad el dyl. Tonåringen gillar känslan hos den  HÄR   rosdoftande raringen bättre.
Betyg: Plus för jätteflaskan och att den är doftfri. Minus för dålig på mascara.
Var:   HÄR

Tjing, nu är det helg! Kikar ni in här kommer ni att få läsa om en energisk hudvårdsserie och en bra body lotion med värdelös pump.