Apoliva Foundation räddar alla tröttmössor

Utanför mitt köksfönster hoppar ekorren omkring. Pigg! Som om den hade sovit hur gott som helst i kråkboet på husgaveln. Själv sitter jag här som ett vrak, trots mina åtta i en säng. Inte ens två muggar kaffe har lyckats få mig över vattenytan, så nu slukar jag några kiwi i hopp om att vitaminerna i den ludna raringen ska ge effekt. Morgonar som den här är det tur att det finns makeup som får zombies med tröttmössa att kunna ta sig ut bland folk. Som Apoliva Foundation.

Apoliva foundation

Nyligen lanserade Apoliva Foundation plus en hel del annan makeup. Foundation är en flytande kräm i opraktisk tub. Det är något med konsistensen och gängorna som gör att korken inte går på så bra och krämen som smetar ner toppen. Annars gillar jag bas i tub, 35 ml är en lagom mängd. Ingredienserna är milda och icke-irriterande så därför passar den alla hudtyper. Jag älskar särskilt att den är OPARFYMERAD! På huden känns Foundation först svalkande, och under dagen behagligt återfuktande. Man applicerar hur man vill, jag använder fuktad Beautyblender och det går på minuten att få ett naturligt resultat.Täckningen är medel och finishen semimatt med lyster. Hållbarheten är okej, men framåt kvällen har den släppt lite och lagt sig i veck och linjer.

Den stora nackdelen som jag upplever är färgerna. Jag fick pressex i nyanserna 1, 3, 4 och 5. 3 är för ljus, 4 för gul, 5 för orange. Därmed sagt är det kanske lite för stort hopp mellan nyanserna. Hittar du dock en som passar din hudton är det bingo, för vi pratar inte om några stora pengar här.

Betyg: 3,5.

Var: Här.