Apolosophy Creme deodorant doftar fräscht men kladdar förfärligt

Ny deo testad – Apolosophy Creme deodorant i varianten Sparkling citrus & wild elderflower.

 

Apolosophy Creme deodorant

Vad: Apolosophy Creme deodorant Sparkling citrus & wild elderflower, deodorant.
Förpackning: Klassisk liten knubbig plastflaska med stor kula och fint pastellfärgat mönster. Apolosophy kom innan sommaren ut med mängder av superfina kroppsvårdsprodukter i tre olika dofter. Jag har tidigare testat duschskummet i den rosa flaskan. HÄR kan du läsa om det.
Doft: Om jag säger Happy go lucky så tror jag du vet vad jag menar. Härlig när man rollar på men därefter gör den inte mycket väsen av sig. Precis som jag vill ha deodoft.
Känsla: Krämig. Det tar en lite extra stund för deon att torka till, men det är inget man inte står ut med.
Uttorkande: Nix pix fillejox.
Håller armhålan torr och luktfri hela dagen: Hell yeah!
Nackdel: Ja men gud också! Jag blir galen på att den är så krämig och att det lusar av sig så att alla mina kläder, sängkläder, underkläder, pyjamas, ja precis allt blir så mjukt som om jag använt sköljmedel. En deos främsta och kanske enda uppgift är att fungera då blir jag supersur på benefits som jag inte bett om. (På Apoteket Hjärtats hemsida står det att deon har fetthalt 9,2 %, kanske är det problemet. Hojta ni som vet!)
Pris: 49 kronor
Betyg: 3,5/5. (Doft, förpackning och resultat är bra, men jag blir lite galen på klädkladdet.)
Var: Apolosophy Creme deodorant Sparkling citrus & wild elderflower finns  HÄR