Aqua-gelee solaire Spf 30 från Biotherm

Jag tycker att solskydd för kroppen ofta är klibbiga, kladdiga och går apkass ihop bad i salt och klorvatten. Vem vill gå med en flottig vit hinna med en massa smul? Ingen antagligen. Och ändå finns det så många som är precis så trista. För det är något med kroppssolkrämerna och applicering efter bad som inte funkar – det blir smul.

Ett härligt undantag är Aqua-gelee solaire Spf 30 från Biotherm. Den här solkrämen känns som en body lotion, återfuktande och med ljuvlig doft av citrus. Tänk Lait corporel från samma märke och du vet vad jag menar! Krämen applicerar precis som en lotion, går in omedelbart och lämnar ingen hinna. Naturalment!

Finns det något att inte gilla?
Inte vad jag kan komma på! Jag har applicerat regelbundet efter bad och efter en stund på playan och har inte bränt mig någonstans. Och samtidigt är huden len och mjuk som om jag faktiskt frångått mina principer och smörjt in de där knastetorra skenbenen. Vilket i och för sig stämmer. Jag bryr mig nämligen mer om att skydda mig mot solen än att hejda torrpaniken. Med Aqua gelee solaire slår jag två flugor i en smäll – inte illa!

Aqua-gelee solaire Spf 30 från Biotherm hittar du  HÄR.

 

Aqua-gelee solaire Spf 30 Biotherm solkräm makeup on my mind