Aquasource total eye revitalizer från Biotherm

Aquasource total eye revitalizer är en ögonkräm från Biotherm. Yours truly har testat den!

Aquasource total eye revitalizer

Aquasource total eye revitalizer kommer i en söt liten glasburk med skruvlock. Konsistensen är helt underbar! Jag skulle vilja beskriva den som en blandning mellan gel, kräm och balsam. I kontakt med huden smälter den och absorberas perfekt. Krämen orsakar inga svullnader eller svider i det känsliga området.

Ett stort extra plus är att den inte bara svalkar utan faktiskt kyler. Det betyder att den är särskilt härlig att applicera på morgonsvullna ögon. I burken ser gelen lite pärlemoraktiskt skimrande ut, men det gör den inte när den kommer på huden. Det är annars vanligt att ögonkrämer gör, eftersom att huden här kan behöva hjälp av ljusreflkerande pigment för att se ljusare ut. Men Aquasource total eye revitalizer ljusar ändå upp de mörka ringarna. Det är tack vare den kylande effekten som får ytliga blodkärl under ögonen att dra ihop sig och ljusna. Den som väntar sig att ringarna försvinner med concealer-effekt kommer att bli besviken. Det är ingen H C Andersen saga vi talar om, det är en ögonkräm. Men för dig som har rimliga förväntningar på resultat ger Aquasource total eye revitalizer både mindre svullnader och mindre mörka ringar.

Rynkor och linjer då? Har du djupa rynkor i ögonområdet finns bättre alternativ. Men för fina torrhetslinjer ger Aquasource total eye revitalizer en fuktboost som gör området lite jämnare och slätare.

Burken med Aquasource total eye revitalizer rymmer 15 ml, dvs standardstorlek för ögonkrämer. Den kostar 295 kr och det är den absolut värd. Den finns  HÄR.