Bäst just nu – Rodial Dragon’s blood velvet cream

Du ser piggare ut, är en kommentar jag får ofta just nu. Det känns inte alls så. Men okej, huden är fab! Det beror inte på någon hälsosam kost, 8-timmars Törnrosa-sömn och massa utomhustid. Tvärtom! TVÄRTOM! Men vi går inte in på detaljerna över lågvattennivån, vi bara konstaterar det. Okaj?!!

Att huden är fab beror framförallt på den här godingen!

rodial dragon's blood velvet cream

Vad: Rodial Dragon’s blood velvet cream, ansiktskräm.
Förpackning: Överdrivet stor burk i plast. Så snygg! Men blir tjurig för den tar plats i skåpet och är värdo att ta med på resan.
Innehåll: Bl a glycerin, squalene, sheasmör, hyaluronsyra och sav från croton lechleri-trädet som kallas drakblodsträd. (Inga krälisar killed här inte.) Kombon verkar både omdelbart och på sikt för att göra huden mjuk och spänstig.
Känsla: Vispad textur. Älskar fluffiga krämer. ÄLSKAR!
Doft: Fruktigt sötsyrlig. Gillar normalt inte alls doftiga grejer i ansiktet men jag står ut med den här för att den är 1. fräsch 2. krämen i sig är bra.
Applicering: Jag smöjer in en generös klick morgon och kväll. Det behövs inte ta så stor klick men jag jobbar på att UNNA MIG och då är det här ett sätt. Hur som helst, klicken försvinner snabbt in i huden. Inget klabb, inget klibb och inga smulor!
Effekt: Huden blir som sagt fab! Mjuk, plumpad och utslätad som hudar blir när den får en väl avvägd dos med fukt och näring. Det är som att små alver har lagt silkespapper över huden och strukit den slätare med tre prickar på sina små alvstrykjärn. Efter en hel dag framför datorn (torrbollen) är huden fortfarande lika mjuk och stramar inte det minsta. Bra!
Var: Rodial Dragon’s blood velvet cream finns här.