Bäst i test – Löddrande ansiktsrengöring

Thinkstock

Foto: Thinkstock

Makeup, smuts och överskottsfett samlas dagligen på hudytan. Därför är en bra rengöring A och O för en välmående hud. Men framför sköhetshyllornas maffiga utbud är det lätt att känna sig bortkommen.
Är den bra? Är den bättre? Vilken ska jag välja?

Här är en ordentlig genomgång av marknadens utbud av löddrande ansiktsrengöring som med ett fluffigt skum gör huden klar och sprudlande ren.  Favoriten först, resten kommer i fallande ordning.

1. Ibuki gentle cleanser, Shiseido
Bäst! Fast, dryg ansiktstvätt som bildar ett tätt, fluffigt lödder som rengör effektivt utan att huden stramar efteråt. På sikt blir huden klarare och problem med igentäppta porer och utslag reduceras till ett absolut minimum samtidig som lystern ökar. Passar alla hudtyper. HÄR finns den.

Skärmklipp

2. Pure ritual care-in-foam, Helena Rubinstein
Vit, skimrande kräm med mild, tvålig doft. Otroligt dryg, en mängd som motsvarar ett knappnålshuvud räcker för att bilda mängder av fylligt lödder som storstädar och stabiliserar huden. Ajöss blemmor, pormaskar och förstorade porer. Hello glow! Inget för känslig hud.  HÄR  finns den.

3. Foaming facial wash, Sensai
Vispgräddefluffigt lyxskum med tvålren doft som löser upp smuts och svett och exfolierar huden skonsamt. Rår inte på sebum och oljebaserad makeup så en kompletterande remover är nödvändigt. Ger på sikt en balanserad hud. Passar normal och blandhy. HÄR  finns den.

4. Aroma cleanse 3-in-1 cleansing mousse, Decléor
Fast, fluffigt lödder med fräsch doft av ren bomull löser effektivt upp locket av makeup och smuts utan att huden stramar efteråt. Porerna storstädas effektivt, huden stabiliseras och utbrotten minskar. Moussen är mycket dryg och passar alla hudtyper. Kolla in den HÄR.

5. Triple oxygen instant energizing cleansing foam, Bliss
Fluffig, effektiv och dryg mousse rengör huden från all makeup och smuts utan att torka ut. Efteråt känns huden ren och len med en doft av apelsin som dröjer sig kvar. Efter en tids användning känns huden mer balanserad, porerna ser mindre ut och lystern är förbättrad. Passar alla hudtyper.  HÄR  finns den.

Skärmklipp

6. Ultra facial cleanser, Kiehl’s.
Fast gel med neutral doft och halkig känsla. Så dryg att en minimal klick räcker för att bygga upp ett härligt lödder som löser upp all makeup, även longlasting, och avlägsnar smuts och orenheter utan att huden blir stram. Känslan efteråt är ljuvligt ren och fräsch. Passar alla hudtyper. Den finns  HÄR.

7. Foam cleanser, Filorga
Rengöringsmousse med luftigt lödder och fräsch doft. Avlägsnar en del makeup och smuts men inte allt och rår inte på en flottig solkräm.  Dessvärre ganska odryg, men det är toppen att den inte behöver kompletteras med ansiktsvatten. HÄR  finns den.

8. Mild cleanser foam, Babor
Fluffig mousse med söt fruktblommig doft rengör huden från vardagens makeup och smuts. Har du tyngre makeup behövs en pre-cleanse. Efteråt känns huden fräsch även om den där ren-på-djupet känslan inte infinner sig. Passar alla hudtyper. HÄR  finns den.

9. Special cleansing gel, Dermalogica
Transparent gel som ger ett mjukt, icke-uttorkande lödder. Gelen är mycket dryg, en liten mängd räcker till ansikte, hals och dekolletage. Ögonmakeupen måste tas bort med separat remover. Passar bäst till normal och blandhy. Titta närmare på den  HÄR.

10. Cleansing facial wash, Emma S.
Vit, skimrande kräm som ger ett sparsamt lödder som löser upp ansiktsmakeup och smuts, men som inte ska användas till ögonen, efteråt känns huden härligt ren. Rengöringen är odryg men är å andra sidan inte dyr. Passar alla hudtyper. Den finns  HÄR.