Bästa beautyn just nu – Ansiktsvård

Dags för en ny kategori – Bästa beautyn just nu.

Tanken är att med jämna mellanrum samla mina favoriter inom en viss kategori.
Syftet är att hitta de verkliga godbitarna utan att behöva plöja mängder av recensioner.
Du som också skönhetsbloggar får gärna kopiera hela eller delar av listan och tipsa om dina favoriter i din blogg. Glöm då inte att länka tillbaka hit och skriva en rad i kommentarsfältet så jag kan hitta den.

Bästa beauty just nu

bästa beautyn just nu

Bästa första rengöring: Bioderma Sensibio H2O är makeupartisternas favorit, men man behöver inte vara proffs för att inse storheten hos den här micellära lösningen som är effektiv och mild på samma gång.   HÄR.

Bästa andra rengöring: Ohyggligt svårt val. För det finns så många som jag älskar! Men Pure ritual care-in-foam från Helena Rubinstein gör verkligen underverk för sommarhud som svajjar betänkligt under trycket av svett, smuts, sebum, solkräm och smink. HÄR.

Bästa essence: Jag har inte testat jättemånga, men Missha Time revolution The first treatment essence Intensive  HÄR  är ju helt fantastisk!

Bästa serum: Sensai Cellular performance extra intensive essence. Fukt of course, plus jämnare hudton, mer glow och förbättrad elasticitet.  HÄR.

Bästa dagkräm: Sublimage la crème från Chanel, allt annat bleknar i jämförelse. Silkeslen kräm med exklusiv doft bäddar in huden i så mycket gotttigheter att den tacksamt svarar med att se slätare, jämnare och mycket snyggare ut.

bästa beautyn just nu

Bästa nattkräm: Resveratrol night infusion cream är packad med vindruvskärnolja (reservatrol ftw), glycerin, sheasmör och squalene. En gullig burk som spänner musklerna mot rynkig, förslappad hud och som ger effekt redan efter ett par veckor  HÄR.

Bästa ögonkräm: Jakten på en ögonkräm med plastikoperationseffekt är evig, av förklarliga skäl. Tills jag hittar den gillar jag Keep young and beautiful firm and lift eye cream från Ren  HÄR  och Neuroliquid volufill youth eye serum från Peter Thomas Roth  HÄR.

Bästa peelingpads: Exuviance Skin rise bionic tonic är magiska. För alla som inte testat än, gör’t!   HÄR.

Bästa ansiktsmask: Versos Deep hydration mask är sann lycka för huden. Något den tyvärr inte delar med plånboken. HÄR.

pommisst

Bästa ansiktsmist: Jan Iredale Pommisst är tveklöst bäst i klassen. Älskar att använda den här ECO-CERT-certifierade sprejen som regn med huvudet bakåtlutat. Den finns  HÄR.

Nu tycker jag det skulle vara roligt att höra vad du tycker – vilken är den bästa beautyn just nu?