Bästa löddrande rengöringen

När jag skrev om Ole Henriksen The clean thruth foaming cleanser här fick jag en fråga i kommentarsfältet. Den får bli ett eget inlägg!

Hej Anna, jag älskar också (måste ha) löddrande rengöringar. Jag använder idag kvällstid Elmis omega rich cleansing oil + Sensais Cleansing milk (silk). Jag ÄLSKAR den löddrande rengöringen från Sensai, men plånboken gör det inte. Vet du någon likvärdig med samma lyxkänsla i löddret? Jag tycker, som du, att produkter som heter nåt med ”foam” och som kommer ut som skum ofta är för mesiga (fusk liksom!). Jag vill ha mega-lödder och gärna att löddret skapas när man masserar in produkten i huden.

Är också nyfiken på vilka som är din favorit-kombo som steg 1 och steg 2 rengöring kvällstid?

Och vilken som är din favorit rengöring på morgonen.

Kram o tack på förhand! Älskar dina reviews, så tydligt, informativt och lagom! /Emma J

Hej Emma,

Först av allt, tack för dina fina ord, de värmer otroligt mycket!

Min erfarenhet är att vill man ha en löddrande rengöring som både är effektiv, vårdar och ger ett riktigt fint lödder så kostar det. Då kan det vara bra att tänka på att många (men inte alla) dyrare produkter är drygare och att förpackningen då räcker väldigt länge. Ibland kan det vara så det tar lika lång tid att göra slut på en dyr flaska som det tar att göra slut på tre-fyra billiga. Du fattar!

 

Elemis biotec

Sen till några av mina favoriter! Jag ÄLSKAR Elemis Biotec skin energising cleanser, läs mer här, den är fantastiskt bra och alldles galet dryg. Finns här.

Shiseido ibuki genle cleanser

Ett annat fantastiskt alternativ är Shiseido Ibuki gentle cleanser , här kan du läsa om den, som ger ett högkvalitativt lödder (oss skum-konnesörer emellan) på ett milt fint vis. Finns här.

Pure Ritual Care-in-foam

 

Ett annat dyrt men fantastiskt alternativ är Helena Rubinstein Pure ritual care-in-foam, läs mer här. Den kan man hitta här.

Silky Purifying Foaming Facial Wash

Och så måste jag ju säga Sensai silky purifying foaming facial wash – den är ljuvlig! Här kan du läsa om den. Den finns här.

 

Anti-ageing micellar solution Filorga
En favoritkombo för mig till kvällen handlar om en av ovanstående rengöringar efter att först ha svept bort sminket med ett micellärt vatten. Filorga Anti-aging micellar solution är superbra, doftfri och jag kan inte säga något som är dåligt med den. Läs mer här. Den finns här t ex.

På morgonarna gör jag lite olika. Ofta bara ljummet vatten. På vår och höst micellärvatten och ljummet vatten. På sommaren om huden känns lite så där flottig som den kan göra när det är varmt och klibbigt, då tar jag samma löddrande rengöring som på kvällen.
*)Det här inlägget innehåller ad-links. Men det påverkar självfallet inte mina åsikter.