Beauté Pacifique Serum Paradoxe – bättre finns inte just nu

Beauté Pacifique Serum Paradoxe är en sådan där produkt som alla tycks älska. Därför blev jag superglad när jag för ett tag sedan fick chansen att testa. Och den blev omdelbart en favorit!

beauté pacifique serum paradoxe

Vad: Beauté Pacifique Serum Paradoxe
Förpackningen: Vacker blå glasflaska med pipett. Väl anpassad till produktens konsistens. Lätt att dosera.
Innehåll: Squalane, vindruvskärnolja (innehåller resveratrol), tocopheryl acetate, tocopherol, parfym. Det är ALLT! Man måste älska Serum Paradoxe för sin föredömligt korta ingredienslista. Squalane (även squalene eller skvalen) är en makalös mjukgörare och återfuktare som utvinns ur sockerbetor eller oliver. Resveratrol verkar för att hejda ålderstecken.
Konsistens: Silkig och oljig, men utan den för ansiktsoljor så typiska värmande känslan som jag hatar så innerligt.
Åtgång: 2-3 droppar morgon och kväll räcker. Även för ökontorrisar. Lelle flarran på 30 ml kommer räcka i evigheter.
Absorption: Går in fint i huden. Smular sig aldrig i sällskap med dag eller nattkräm och är perfekt som underlag under makeup.
Känsla: Inget klabb, ingen klibb. Huden FÖRVANDLAS med hjälp av 2-3 droppar Serum Paradoxe för att omdelbart kännas overkligt mjuk, smidig och spänstig. Det spelar liksom ingen roll att utgångsläget känns som en fuktfattig öken.
Effekt: Som sagt; mjuk, smidig och spänstig hud. Med radikalt förbättrad lyster. Linjer i ögonvrår och munvinklar mjukas upp och huden får ett jämnare, slätare intryck. För alla som plågas av torr eller yttorr hud är det här det ultimata serumet.
Betyg: 5
Var:  HÄR.

beauté pacifique serum paradoxe

*) Inlägget innehåller annonslänk.