Beldi black soap från Cinq mondes

Hand upp den som tycker jag bloggat förfärligt sällan det senaste!
Skälet? Jag har gråtit så förtvivlat att jag inte sett datorns tangentbord.
Men det stannar inte vid tårarna.
Sorgen har gjort mig sjuk.
Nu vet ni.

cinq mondes
Cinq mondes är ett franskt skönhetsmärke inspirerat av skönhetsritualer från hela världen. Jag har testat Beldi black soap och den är något av det mest underbara jag någonsin har lagt vantarna på. Jag använder den tillsammans med en rivig tvätthandske, mer om den godingen senare.

Tvålen är mörkbrun och har fast, lite kletig konsistens. Den innehåller inga polerande korn utan är bara rengörande. Det som gör den här tvålen speciell är doften. ABSOLUT MAGISK! Den är inte så lätt att beskriva men tänk tvål, eukalyptus, rökelse och cederträ. Lyckligtvis dröjer sig spåren av den kvar på huden i flera timmar. Ett annat plus, den torkar inte ut och därmed behöver den här insmörjningsfobikern inte smörja in sig efteråt.

Beldi black soap från Cinq mondes kostar 415 kronor. Hutlöst såklart. Men ändå så värt det. Knasigt!