Bioderma kommer till Sverige (about time!)

bioderma sensibio sverige apoteket anna wahlberg makeup on my mind

 

Breaking news – Bioderma kommer till Sverige!

Jag vet inte mycket om vad som händer till hösten, men jag är ändå relativt säker på att det här är årets största nyhet på den svenska marknaden. Bioderma är ett franskt apoteksmärke, i sortimentet finns den sinnesjukt hypade Sensibio H2O som är en micellär rengöring. Det finns inte en modell, makeupartist eller för den delen skönhetsredaktör, beautybloggare eller sminkfantast som inte älskar den.

Sensibio H2O löser snabbt och enkelt upp makeupen, avlägsnar smuts som ligger och skräpar på hudytan och gör ansiktet superrent på ett milt och skonsamt sätt. Sensibio H2O passar även riktigt känslig hy.

Om jag ska vara riktigt ärlig så finns faktiskt Bioderma redan i Sverige, nämligen bestämt på Svea Apotek i Stockholm. (Stockholm är en del av Sverige, men är inte Sverige!) Det STORA är att Bioderma nu lanseras, i samarbete med Apoteket AB, på utvalda apotek och apoteket.se i mitten på maj. Det betyder att man inte behöver susa till Paris för att shoppa Bioderma, märket finns faktiskt bara ett litet klick bort.

LYCKAN!