Bioderma Sensibio Mild cleansing foaming gel testad!

En bra ansiktsrengöring är sjukt viktigt om man vill få hud i bra balans. Jag har testat en ny rengöring den senaste tiden – Bioderma Sensibio Mild cleansing foam. För den som inte omedelbart känner igen märket Bioderma är det ett franskt apoteksmärke som i sin lineup har kioskvältaren Sensibio H2O. Det är ett micelllärt rengöringsvatten som återfinns i alla makeupartisters arsenaler eftersom den är så mild och så effektiv att de kan ändra makeupen många gånger utan att modellhudarna sätter stopp.

bioderma sensibio mild cleansing foaming gel

Vad: Bioderma Sensibio mild cleansing foaming gel, ansiktsrengöring.
Förpackning: Toksnygg och praktisk – hur ofta händer det?!! Jag älskar att pumpen kan låsas med en vridning som sen inte går upp hur som helst i necessären.
Innehåll: Water, Sodium Cocoamphoacetate, Propanediol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Citrate, Peg-90 Glycerol Isosterate, Mannitol, Xylitol, Laureth-2, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Tocopherol, Hydrogenated Palm, Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate. Oparfymerad och mild skulle man också kunna säga.
Känsla: Halkig och silkig. Ganska mysig, lite annorlunda. Löddrar men sparsamt framförallt efter att man tillsatt ganska mycket vatten. 
Effekt: Löser upp makeup, smuts och fett som samlats på huden under dagen. Har man full makeup med longlasting det-och-det så får man ta remover eller micellärt vatten först. Annars tvättar den här gelen bort vardagen så lätt som aldrig det. Utan att huden stramar det minsta efteråt.
Var: Bioderma Sensibio mild cleansing foaming gel finns här.