Biotherm Waterlover sun milk Spf 15 – fantastiskt skydd för ansikte och kropp

Jag älskar tanken på att solkrämskokarna har spånmöte någonstans där i augusti. Man går laget runt och berättar om problems med krämer, lotions och lotions som kommit i deras väg. Någon svär över krämer som sanden fastnar i till en smetig cement. En annan att barnen aldrig står still vid insmörjningen. Någon vill ha extra vattenresistenta produkter som kan smörjas på våt hud och någon miljökämpe viftat lojt med näven och funderar på vad alger, sköldpaddor och clownfiskar EGENTLIGEN tycker om smaken på solkräm. Då höjer chefen på de buskiga brynen och ba ”vänta nu, vad snackar du om, solkräm som tar hänsyn till haven – det är fanimej det enda rätta 2017”!
Biotherm Waterlover sun milk Spf 15 kommer i en praktisk pumpflaska med snäppstängning som faktiskt fungerar. Den är tänkt till både kropp och ansikte men passar bäst till kroppen tycker jag. Konsistensen är som en fuktgivande milk och doften Biotherms typiska citrus. Det känns exakt som när man smörjer in sig med taxfree-favvon Lait corporel om ni vet vad jag menar. Absorptionen är snabb och kvar blir en mjuk, återfuktad och skyddad hud med lite lätt glossig finish. Utan vit hinna! 

Milken är utvecklad med ingredienser som inte ska störa eller påverka det marina livet – fint.

På dagen sitter solkrämen bra, men den måste likt alla andra skydd återappliceras. I kvällsduschen ger den upp med tvål och vatten.

Biotherm Waterlover sun milk Spf 15 kvalar lätt in som en av mina absoluta favoriter! 

Betyg: 5/5