The Body Shop adventskalender – bakom luckan 8-18

Ofasen flyttade visst in i mitt decemberliv…
Så här följer ännu ett catch-up inlägg.
Häng meeeee!

the body shop adventure adventskalender 2017 innehåll

Jag har The Body Shops kalender Adventure som kostar 795 kr med produkter till ett värde av 1560 kr. Innehållet bakom luckorna 1-7 kan du läsa om här.

The body shop adventskalender

8. Soap Mango
Fast tvål med ljuvlig doft av mango. Här hemma används det inte mycket fast tvål, flytande känns ju så mycket bättre, men den här kan få ligga i ett skåp med kläder och släppa ifrån sig lite puffar av väldoft. Så ganska bra lucka ändå.

9. Lip definer i nyansen Red siren
Klassiskt knallröd läppenna. Alltid bra att ha. Inte bara för att det är tid för tomtekyssar nu, utan för att röda läppar alltid är snyggt och att med lip liner blir livet sååå mycket mindre oskarpt.

10. Lip butter Shea
Well well, hur tänkt ni här då The Body Shop? Två läppisar dagarna efter varandra får inte mig att hoppa jämfota. Och dessutom var det faktiskt en liknande läppis i lucka 7 och det är bara TRE DAGAR SEDAN. Läppbalsam är förvisso bra produkter men det här doftar besvikelse lång väg.

11. Shower gel i Frosted berries
Duschgel i resesize är toppen, skrev jag när jag öppnade lucka nr 1. Det är fortfarande bra att ha och den här doften är superhärlig. Men det är ändå en besvikelse. På storleken. På upprepningen.

12. Matte lip liquid i Sydney amaryllis
Flytande matt läppstift är still going superhett och såklart ingen dum produkt alls. Kanske kan man se det som fiffigt att den är i nästan samma nyans som pennan häromdagen. Eller så kan man se det tvärtom som att det är onödigt med två röda läppisar med bara två dagar emellan…

13. Instant glow body butter i British rose
Kroppsmör i restorlek brukar få mig på gott humör för de är fantastiskt smidiga att trycka ner här och var där ett akut behov kan uppstå. Men British rose doften AGAIN, den fanns ju under lucka 1 också. Mao, det som kunde blivit en favvolucka blev en besvikelse det med.

The body shop adventskalender

14. Gentle eye makeup remover
Sminkborttagning i resestorlek är en superbra sak! Perfekt i döttrarnas träningsväskor och gympapåsar. Eller i en övernattningsväska. Den här är dessutom mycket mild och samtidigt effektiv. Småtrist lucka men ändå uppskattad och älskad!

15. Lip/concealer brush
Kul med redskap i kalendern! Men tänk så mycket bättre det hade varit med en ögonpensel som man nästan inte klarar sig utan än ännu en läppisgrej som man klarar sig utmärkt utan. Mvh, Otacksam!

16. Shower gel i Coconut
När tredje duschgelen i minisize trillar ur kartongen tycker jag att man på allvar kan ifrågasätta värdet av den här kalendern på 1560 kr. Det enda som är det minsta förmildrande med den här luckan är att Coconut är en underbar doft.

17. Brow & lash comb
Ännu ett redskap. Nu var det bara två dagar sedan sist. Dessutom en produkt man inte behöver. Besviken.

18. Body lotion i Black musk
Andra body lotion i resestorlek. Tredje kropssmörjen. Därför en besvikelse. Som i någon mån mildras av att det faktiskt rör sig om en av The Body Shops verkligt snygga, sexiga dofter.

Nästa gång öppnar vi de sista luckorna dvs 19-25 (!) och sätter betyg på kalendern som helhet.