The Body Shop Almond nail and cuticle oil

almond-nail-and-cuticle-oil

Jag tänker så bra när jag duschar.
Medan skållhett vatten rinner över kroppen så förhåller sig hjärnan iskall och smart.

Men inte kan man springa iväg och duscha varenda gång man måste tänka igenom något. Då får man hitta andra strategier. Som att smörja in nagelolja. Urtrist ofc. Men meditiativt på det rätta sättet. Ibland händer det ofrånkomliga, nämligen att man vaskar fram ett guldkorn ur skrivbordslådan:

The Body Shop Almond nail and cuticle oil är en praktisk liten nagelvårdspenna. Jag älskar att den är försedd med en pensel så att man kan ”måla in” oljan på naglar och nagelband utan att behöva kladda ner fingertopparna om man inte vill det. Oljan som kommer ut ur pennan är trögflytande och krämig, vilket gör hela processen väldigt osmetig. Det betyder helt enkelt att oljan stannar där man applicerat den istället för att rinna omkring. Väldigt bra för en som tillbringar ganska mycket tid med att knattra på ett tangentbord.

Så långt det meditativa och det rent praktiska. The Body Shop Almond nail and cuticle oil gör dessutom underverk för torra, flikiga nagelband och sköra naglar. För när naglar regelbundet matas med olja då blir de spänstigare och slagtåligare.  De skrivar sig inte på samma sätt och de bryts inte av titt som tätt.

Mer som är bra är att sötmandeloljan lämnar topparna mycket diskret väldoftande. Och  att pennan bara kostar 125 pix, men räcker i evinnerliga tider. Den som vill använder den tillhörande gummihatten för att skjuta tillbaka nagelbanden. Men just den servicen, brukar jag säga till mina egna nagelband, ingår inte i min reportoar. Så var det med den saken.

Haffa The Body Shop Almond nail and cuticle oil här exempelvis.

The Body Shop Almond nail and cuticle oil