Boots levererar till Sverige. Hurra!

boots

De senaste åren har antalet nya skönhetsmärken ökat dramatiskt.
Men om du ändå känner att du tycker att du saknar något, då har jag ett tips till dig här!

Länge var Boots ett givet stopp på Londonresan. Lika viktig som bunkringen av Bioderma och annat apoteks-goodies i Paris. För utbudet såklart och för det hypade märket No 7. No 7 med serumet som skapade köer och vild köphets för här var det tal om fungerande antiage till minipris.

För några år sedan gjorde Boots entré i Sverige, men det blev ingen massiv expansion. Tvärtom. Idag återstår bara två Boots-apotek. På hemsidan finns info om endast fem märken och det är långt ifrån utbudet i Storbrittanien där det finns hundratals märken att botanisera bland.

Jaha, kanske du tänker nu, vad spelar det för roll hur mycket som finns där?
Men det SPELAR JÄTTESTOR ROLL!
Eftersom Boots numer levererar till Sverige – hurra!

På international.boots.com  HÄR  finns ca 23000 produkter inom kategorierna skönhet, hälsa, doft, mamma & barn, skönhetsel mm. Kostnaden för leverans till Sverige är 9,99 pund.

Jag är ingen julhetsare, men jag vill ändå passa på att tipsa om att det just nu finns en supermaffig julshop med mängder av fina julklappsidéer till både minipris och lyxplånka. Perfekt för alla som vill shoppa snabbt och enkelt och just nu är det dessutom 3 för 2.
boots-ted-baker

boots-soap-and-glory

boots-