Brow drama pomade crayon från Maybelline

I en aldrig sinande ström av brynnyheter landade Brow drama pomade crayon från Maybelline för ett tag sedan i min brevlåda. Förebilden är såklart Dipbrow pomade från Anastasia. Men att den här kritan är mer lättmålad en originialet stämmer inte.

brow drama pomade crayon

Brow drama pomade crayon är en knubbig liten krita för ögonbrynen. Den är formad till en spets och vartefter produkten används kan man skruva upp mer udd. Formulan är krämig och lite blank. Pennan finns i två nyanser Dark brown och Medium brown. Jag har testat båda, Dark brown passar mig bäst. Färgen är vad den låter som – mörkt brun. Medium brown är för blondiner och är beigebrun. Båda nyanserna är naturliga även om jag tyckr att den ljusare varianten innehåller för mycket rött. Det är svårt att se när man ritar på handen, och ännu svårare att fånga på bild, men syns på ögonbrynen.

I reklamen för Brow drama pomade crayon talas det om att skultera fram brynen i ett enkelt svep.

HA!

brow drama pomade crayon

Det fungerar inte alls att fylla i hela brynen i ett svep. Inte om man vill ha en någorlunda naturlig effekt och slippa bryn som Disneys elaka drottningen. Därför tar jag en brynpenna (Anastasias och Giorgio Armanis är överlägsna) och fyller i, formar och färgar ögonbrynen precis som om jag använt Dipbrow pomade.
Resultat? #eyebrowsonfleek

Hållbarheten är bra så länge man håller fingrarna i styr och inte smetar omkring sminket i ansiktet. För problemet som jag upplever är att den liksom inte torkar till och sätter sig, utan den är mer eller mindre krämig hela tiden. Så vill man drar man på lite ögonbrynsgel, då får man fixering och ökar hållbarheten avsevärt. Men i och med pitchen att Brow drama pomade crayon ska vara så lättanvänd tycker jag att det är synd att man behöver blanda in fler produkter.

Snabb och enkel borttagning.

Brow drama pomade crayon är ett bra budgetalternativ till Dipbrow pomade även om hållbarheten är sämre.
Den finns  HÄR.

brow drama pomade crayon