Bumble and Bumble Hair preserving shampoo och conditioner 

Jag hade inte kunnat drömma om det. Att steget från kärnfrisk till kollaps inte var längre. Men så är det. 

Mitt hår som brukade vara lite av ett drömhår rasar nu av i tussar. Särskilt hemskt är det att tvätta håret. Hua!

Så det var inte helt på måfå jag nappade åt mig Bumble and Bumble hair preserving shampoo ooch conditioner – en serie utvecklad för att stärka ett ömtåligt hår, hindra det från att brytas av och kännas fylligare.


Hair preserving shampoo är drygt och gör håret ordentligt rent. Tillskott av skalpvårdande ämnen stärker hårbotten redan från första tvätten.

Hair preserving condtioner är också dryg och har en fin krämig konsistens men reder faktiskt inte ut håret alls. Det känns trassligt, ”obalsamerat” och därmed obalanserat efter tvätt. 

Men det jag tycker sämst om med serien är doften, maskulin och lite örtig. Så även om den här serien på sikt kanske hade varit bra för mig så slutar jag med den bums. Jag vill verkligen, verkligen inte osa man i håret.