Caudalie Resveratrol night infusion cream

Caudalie

Caudalie är ett franskt skönhetsmärke som använder olika delar av vindruvan som nyckelingrediens i produkterna. Skälet är att druvan och vinrankan är experter på att klara sig mot olika typer av angrepp i en miljö som kan va allt annat än kärvänlig. För en tid sedan kom en ny serie – Resveratrol. Här spelar antioxidanten resveratrol från vindruvan huvudrollen. I serien ingår dagkräm, nattkräm, serum och ögonkräm.

Resveratrol night infusion cream är en nattkräm. På ingredienslistan finns hudvårdssnask som vindruvskärnolja (det är här reservatrolet finns), glycerin, sheasmör och squalene. Doften är fräsch, grön och ärtig – behaglig indeed.
Konsistensen är fluffig och len och i kontakt med huden smälter den och sjunker in på ett kick.

Jag kan förstå varför Resveratrol night infusion cream är en nattkräm och inte en dagkräm. Krämen är nämligen väldigt rik. Har man normal, fet eller kombinerad hy är kopparkittel-glansen ett rent faktum. Jag har torr hy som alltid suktar efter fukt och näring. Jag har använt Resveratrol night infusion cream på dagen och formligen älskar det. Eftersom den återfuktade, mjuka känslan ligger kvar HELA dagen. Ingen trist eftermiddagsstram känsla här inte. Plus inget glans.

En annan stor fördel är hur fin Resveratrol night infusion cream är under foundation. Den innehåller inga silikoner, men känslan är ändå lite primeraktig, eller som när man lägger ett lager Embryloisse innan man går på med basen.

Den här nattkrämen verkar för fastare och slätare, mindre rynkig hud. Jag tycker att den gör sitt jobb, och att det märks en postitiv förbättring och skillnad redan efter ett par veckos användning. Huden blir både piggare, fräschare och lite jämnare. Och det älskar jag krämen för.

Resveratrol night infusion cream finns  HÄR.