Veckans bästa – Vaseline Spray mosturiser Cocoa radiant

Det går mode och trend i det mesta.
Även kroppsvårdsprodukter.
Den senaste tiden har jag fått mängder av pressutskick med duschkrämer, body lotions och kroppsskubbar. Gemensamt för många av dem är de söta, smarriga dofterna. Eller vad sägs om kokos, ananas, choklad och nötter. Personligen har jag alltid älskat chokladdoft på duschkrämer och body lotions, men eftersom utbudet varit snålt i Sverige har jag alltid köpt det på resor. Våren och sommaren 2016 blir det ändring på den saken!

Vaseline Spray mosturiser Cocoa radiant spray

En av de chokladdoftande produkter som faktiskt funnits på svenska markanden ett tag är Spray moisturiser Cocoa radiant från Vaselin. Mmm, den är ljuvlig!

Förpackningen: Metallförpackning med sprejmunstycke i plast.
Munstycket: Flödande, med föredömligt bra låsningsfunktion. Smidig även till rygg och bakben. Hela kroppen sprejas på nolltid dvs runt en halv minut.
Konsistensen: Ultralätt dimma som landar mjukt på huden, där den absorberas bums och som knappast behöver smörjas in ö-v-e-r-h-u-v-u-d-t-a-g-e-t.
Torktiden: Vi pratar sekunder, ladies!
Doften: Nötchoklad. Inte sån där äcklig stark och mörk 98% choklad, utan den goda snälla ljusa. Maxpoäng för doften!!!
Ingredienserna: Dimethicone, petrolatum, glycerin och kakaosmör bl a. En del vill undvika de förstnämnda, men mig stör de inte.
Resultatet: Silkesmjuk hud som doftar amazing – supersnabbt.
Långtidseffekt: Njae. Ny insmörjning behövs nästa dag.
Pris: 59 kr.

Om någon av er fortfarande undrar om jag tycker att Spray moisturiser Cocoa radiant är ett bra köp eller inte, kan jag säga att det här är veckans bästa köp, alla veckor året runt. Jag har tidigare skrivet om varianten med mild doft av vanilj,  HÄR.

Spray mosturiser Cocoa radiant från Vaseline finns  HÄR.