Cicamed body tangerine vanilla doftar himmelskt

På samma sätt som det är dags för varm jacka nu, behövs en body lotion som bäddar in huden i massa gottighter. Efter min alkoholstinna upplevelse  HÄR, var jag sugen på något med naturliga oljor och smarriga smör. Valet föll på Cicamed body tangerine vanilla från Cicamed.

cicamed body tangerine vanilla

Cicamed body tangerine vanilla kommer i en flastflaska med pump. Hygieniskt ja, men jag gillar inte den där torkade klutten som bildas i toppen, iäääks. Krämen består av en rad smarriga mjukörare och återfuktare såsom rapsolja, glycerin, kokosolja, kakaosmör och sheasmör. Dessutom finns tillskott av hudraringarna E-vitamin och aloe vera.

Cicamed body tangerine vanilla har en krämig, medelfyllig konsistens. Den tar en stund att smörja in och den går inte in direkt, så man får vänta lite med kläderna. Å ena sidan gör dig mig galen, å andra sidan är det ju såhär med produkter som inte dryper av alkohol. Det positiva är att den här body lotionen har lite av långtidsverkan eftersom det räcker att smörja in sig var tredje-fjärde dag utan att huden protesterar.

Mjukheten aside, så är det bästa med Cicamed body tangerine vanilla ändå doften. Kombinationen av vanilj och citrus doftar som ett sicilianskt kafé med lokalproducerad glass och hembakade småkakor. Mest doftar den vid appliceringen, men små puffar av mjuk vanilj kan man känna flera timmar efter appliceringen. Priset är också bra för en effektiv produkt med ekologiska ingredinser som dessutom är svensktillverkad.

Betyg: 4

Var:  HÄR

 

cicamed tangerine vanilla https://skincity.se/sv/body-tangerine-vanilla

cicamed tangerine vanilla https://skincity.se/sv/body-tangerine-vanilla

Siciliansk fika with a view!