Cover up från Isadora fixar drömhy på nolltid

Cover up är en ny foundation från Isadora. Den lanseras först vecka 41, men kryssa i almanackan alla ni som drömmer om flawless hy för då blir det åka av!

cover-up-isadora-makeup-on-my-mind

Följer ni mig på Instagram så vet ni redan att jag tycker att Cover up är en av höstens bästa foundations. Nu ska jag berätta varför.

Vad: Cover up från Isadora.
Användning: Foundation ELLER concealer ELLER allt-i-ett.
Förpackningen: Plasttub med pump, funktionellt. När jag vill ha en mindre mängd för att använda som concealer skruvar jag av munstycket och duttar med baksidan = inget onödigt slöseri.
Konsistensen: Tjock kräm fullproppad med pigment.
Doft: Oparfymerad. Jag älskar oparfymerat smink och tycker att det är underbart att Isadora är konsekventa i sin inställning.
Täckning: Full. Lägger sig över huden som ett par lyxiga strumpbyxor. Täcker allt även när ansiktet ser ut som en pizza. Och ändå ser det naturligt ut.
Finish: Glowig. Full täckning kommer inte sällan med pudrig finish och lämpar sig därmed sämre för mogen hy. Med Cover up blir skavankerna utraderade OCH huden får massa lyster – resultat flawless!!!
Applicering: Enkel! Blixtsnabb! Jag använder fuktad makeupsvamp eller fingrarna. Penslar av olika slag funkar också fint. Till alla som eventuellt inte gillar full täckning ger svampen lite lättare finish.
Känsla: Huden känns återfuktad, mjuk och spänstig hela dagen.
Hållbarhet: Longlasting är bara förnamnet. Jag fixerar inte med puder, resultatet håller ändå i 15 timmar. Längre än så har inte den här tröttmössan testat.
Som concealer: Utmärkt! Jag har nyans 64 Classic cover i ansiktet och nyansen ljusare 62 Nude cover under ögonen. Den lägger sig inte i linjerna, bildar inga kakor och torkar inte ut.
Borttagning: Kräver extra omsorg, helt normalt eftersom den är longlasting.
Täpper till: Nix. Inga utbrott, pormaskar eller annat otyg under tiden jag testat Cover up.
Liknar: Laura Merciers Silk creme foundation.
Nackdel: Kladdar av sig en del på telefonen osv. Hade jag använt puder är jag säker på att jag sluppit det problemet.
Pris: 179 kr. Billigt för en asbra foundation som jobbar extra som concealer.
Betyg: 4,5/5
Var:  HÄR