Dagens lucka i beautykalendern

Idag är det den 8:e december och mörkret ligger som en våt, kompakt filt över Borran. Här inne hostas det och klagas fortfarande på onda halsar. Själv är jag rätt nöjd med att ta kaffekoppen och smyga iväg till jobbet även om julklappsstressen är ständigt närvarande.

Nu kikar vi vad som finns bakom dagens luckor i beautykalendrarna:

beautykalender

Skincity
Skincity har ett erbjudande med 40% rabatt på Smith & Cult, du vet nagellacken i det där ursnygga flaskorna med bucklig kork som är så fina att de får stå framme. Som en extra bonus har Skincity 40% rabatt på hela Elizabeth Arden PRO sortimentet. Här finns t ex supereffektiva peelpads  HÄR,  en av mina solskyddsfavoriter  HÄR och läppbalsamet med solskyddsfaktor  HÄR.

Eleven
Eleven har ett erbjudande med 25% rabatt på Maria Nila. Passa på att fylla på förråden hemma med fantastiska schampoon och balsam. Hårsprejsexperten kan också meddela att sprejerna är riktigt bra; doftar ljuvligt, fixerar bra och kladdar inte.

Lyko
Lyko erbjuder kalsonger från Frank Dandy, 3-pack för 199 kronor.

Kicks
Kicks erbjuder ett presentset Ayurveda gift set large från Rituals för 212 kronor istället för 425 kronor. Setet innehåller skrubb, mist, duschskum och body cream. Jättefin julklapp!

Yves Rocher
Yves Rocher har fastnat på nagelvårdsavdelningen och erbjuder den ytterst glammiga produkten nagellacksborttagning för 29 kromor istället för 49 kronor. (Ett tips till Yves Rocher i all välmening, kolla på dagens erbjudande från Kicks för tips på ett bra luckerbjudande.)

The Body Shop
The Body Shop har ett snyggt och bra erbjudande. Halva priset på alla skrubbar. Här finns en favvo för alla t ex Strawberry, Britisch rose och Fuji green tea.

Finamig
Anmäl dig till nyhetsbrevet och Fina mig skickar erbjudanden till din mejl.

Ellos
Ellos har ingen julkalender på nätet, men en fin jul-shop.

beaytykalender
24 happy days Deluxe från The Body Shop innehöll en duschgel
med doften Polynesian Tiaré.
Anna säger: HURRA!

adventskalender
24 happy days Ultimate från The Body Shop innehöll
en rengöringsduk av muslin.
Anna säger: Användbart men zzz.

julkalender
The Beauty calendar 2016 från Skincity innehöll serumet Serum C från
Cicamed som jag älskar för sitt fina innehåll och effektiva resultat.
Anna säger: HURRA!

*) Inlägget innehåller annons-länkar.