Decléor Comforting cocoon cream – en dunjacka för frusen kind

Hörni, den här veckan har vi haft tema torrpanik och även om det även varit lite panik i min egen kalender så har vi i alla fall kikat på en favvo för håret och en för kroppen. Nu har turen kommit till lilla fejset som ändå har den taskigaste sitsen av alla:
1. Den har varken mössa eller termobyxor när man går ut.
2. Det är den delen som ”visas upp” och som förväntas se anständig ut i alla väder.

Den här vintern har jag bäddat in ansiktet i en fantastisk klimatkräm. Min vana trogen fotade jag inte när produkten var ny och fräsch utan nu när de sista resterna petas upp längs kanterna. (Jag måste faktiskt skärpa mig och bli bättre på den här saken, men ni ser åtminstone hur ärligt mitt omdöme är?!!)

 

decléor comforting cocoon cream

Vad: Decléor Comforting cocoon cream, en klimatkräm för ansiktet. Klimatkräm är en kräm särskilt framtagen för att skydda huden mot kraftig kyla, temperaturväxlingar och snålblåst.
Förpackning: Stor tung glasburk med lock.
Innehåll: Glycerin, naturliga oljor, vaxer.
Konsistens: Mycket rik. Det här är en kräm för dig med torr eller mycket torr hud. Eller dig som plågas av det i perioder.
Doft: Lätt, blommig och mycket behaglig.
Resultat: Den här krämen är för ansiktet vad en svindyr dunjacka är för kroppen. Jag älskar den! Krämen går in fint i huden och gör den mjuk och spänstig och inte för ett ögonblick kladdig eller flottig. Bäst av allt är att en rejäl klick på morgonen håller torrpaniken borta hela dagen.
Under makeup: Som en dröm, inga probs alls. Funkar fint med alla foundations och bokstavskrämer.
Rekommenderas: JA!
Betyg: 5/5.
Var: Decléor Comforting cocoon cream finns här.