Reklam – Det ska vara en hund i höst

hundMac Cosmetics hösten 2015

 

Great minds think alike?
Eller vad ska man annars säga om likheterna mellan Mac Cosmetics och Gina Tricots reklam.

Jag tycker att Mac Cosmetics reklam är alldles fantastisk. Kolla bara hur tjejernas hår matchar hundarnas öron. I Gina Tricots reklam ser hundarna i olika färger både 70-taligs härliga och trendiga ut med sina välkammade pälsar. I båda fallen ser hundarna lika blasé ut som modellerna ofta gör i reklamjobb.

Min egen hund, Spookie, och jag har däremot inte samma frisyr. Jag har alltid knut och hon har sällan trimmat golden retriever-rufs. Annat var det när hon hon var utställningshund. Då var pälsen i perfekt skick. Svansen var välklippt och kammad till perfektion. Inte heller har vi samma färg, hon är är sann blondin medan jag är en fuskfärgad brunett.

hundGina Tricot hösten 2015