Dream satin liquid foundation från Maybelline

Dream satin liquid foundation är en foundation från Maybelline. Den har funnit ett bra tag på marknaden. Jag testade den häromdagen och sedan dess vill jag inte ha någon annan.

Dream satin liquid foundation

Dream satin liquid foundation kommer i en glasflaska (alltid dumt för alla oss som tar på basen i badrummet). Den har en bra pump som fördelar en lagom klick med foundation. Till hela ansiktet går det åt ca 1,5 pump. Konsistensen är fyllig och mycket rikt pigmenterad. På huden blir det ungefär medeltäckning, men  utan att känslan är spacklad. Jag har provat olika sätt att applicera och för mig blir det finast om jag använder en fuktad Beautyblender. En av de saker jag uppskattar mest med Dream satin liquid foundation är hur återfuktande den känns på huden. Ungefär som om jag hade applicerat en fyllig och näringsrik dagkräm. Det passar min torra hud perfekt, men har du fet hy uppskattar du det troligen mindre.

Resultatet då? Amen det är så fint! Medeltäckning som sagt, och en pigg, glowig finish. Perfekt utjämning av hudtonen och skavanker dolda. En anmärkningsvärd sak till är hållbarheten. Den är fantastisk! Inte nog med att jag känner och ser nysminkad ut framåt kvällen, när jag avlägsnar den är det lika mycket foundation på bomullsrondellen som om man tagit bort den på morgonen. Det utan att jag använt primer eller puder.
Jag har använt nyansen Nude 021 och jag tycker den är väldigt naturlig och lik min egen hud.

Så allt som allt: Dream satin liquid foundation från Maybelline är en toppenfoundation i klass med betydligt dyrare alternativ. Den finns   HÄR.