Duschpeeling från Yves Rocher är ett fynd

Yves Rocher
Har du testat duschpeeling från Yves Rocher? Om inte, så har du en härlig upplevelse framför dig!
Låt mig berätta varför!

Yves Rocher är ett franskt märke som gör doft, hudvård, makeup och kroppsvård. Produkterna är till största delen inte naturliga eller ekologiska men produkterna har tillskott (mer eller mindre) av extrakt, oljor mm som är naturliga.

Yves Rochers duschpeeling finns i flera olika dofter, den på bilden med äpple och stjärnanis är slutsåld, men det finns flera andra dofter som också är härliga. Persika, vanilj och hallon t ex.

Konsistensen först, den påminner en del om The Body Shops produkt body polish. Den är geléaktig, nästan lite marmeladaktig, med naturliga skrubbkorn från kiwi, aprikoskärnor mm. I kontakt med vatten skummar den och bildar ett milt polerande fylligt lödder med fantastisk doft. (Du vet när man ser reklamfilm och någon står i duschen och löddret är liksom helt WOWHÄRLIGT så blir det här löddret!)

Det jag gillar är den snälla poleringen av huden. Väldigt härligt mellan varven. Visst uppskattar jag en rivig skrubb, men ibland är det en snäll polering jag vill ha. Huden blir hur som helst ren och len, utan att bli helt strippad på fukt. Bra!

En annan sak som är bra är priset, 79 kr för 200 ml. Det är inga stora pengar för varje dusch. Du hittar dem  HÄR.

Doften Apple star anise är fantastisk. Som söta, mogna, gula äpplen. Med en nypa julkrydda som tassar i bakgrunden. Duschpeelingen med doften är slut, men blir du ändå frestad finns det en duschgel kvar och den är också härlig  HÄR.

Har du testat duschpeeling eller något annat från Yves Rocher?