Eau vitaminee body milk från Biotherm istället för parfym

Eau vitaminee body milk från Biotherm är en klassiker. Doften Eau vitaminee lanserades redan 1997 och jag undrar om inte body milken lanserades ungefär samtidigt. Den finns i två storlekar 200 och 400 ml. Jag vet inte hur många flaskor jag har tömt under årens lopp, men det är ohyggligt många.

Biotherm eau vitaminee body milk

Eau vitaminee body milk har en jättetunn konsistens. Den är lätt att pumpa ur flaskan och oslagbart enkel att smörja in. Faktum är att den försvinner direkt efter att den hamnat på huden. Inget smörjande alls behövs! Huden får sig en klunk återfuktning och torkar direkt så att det går att ta på kläderna genast efter insmörjning. Bra när det är brådis.

Eau vitaminee body milk doftar väldigt mycket. Jag var på Sicilien förra sommaren och bodde mitt i en citronlund. När jag smörjer in mig med den här body milken får min hud samma doft som den trädgården. Frisk och syrlig så det vattnar sig i munnen.

En kik på ingredienserna ger förklaringen till den snabba absorbtionen. Eau vitaminee body milk är nämligen en riktig alkoholbomb. Visst återfuktar den, men effekten är högst tillfällig. Till skillnad från doften, som är efterhängsen som en hund efter en korvbit. Tolv timmar efter att jag smörjt in mig dröjer sig syrliga doftspår fortfarande kvar på huden. Därför passar Eau vitaminee body milk perfekt vid alla tillfällen när man inte vill ha parfym bara är på jakt efter lite väldoft t ex på solsemestern.

Var?  HÄR!
Gillar du inte citrusdoft finns det en hel liten syskonskara av body milks från samma märke.

Citroner eau vitaminee body milk
Sicilianska citroner