Eos Essential hand lotion 24 h moisture Cucumber

Jag rycker att Eos läppbalsam är toppen. Konsistensen, dofterna och resultatet. Jag gillar att ingredienserna är få och naturliga eftersom att delar av det oundvikligen hamnar i lilla magen.

Så det är klart att jag blev nyfiken när företaget i höstas släppte handkrämer.

Vad: Eos Essential hand lotion 24 h moisture Cucumber

Förpackning: Liten, oval med snäpplock. Innehåller bara 44 ml. Perfekt när man som jag är livrädd för stora pryttlar i väskan.

Innehåll: Glycerin, olja från sojabönor och solrosfrön, aloe vera bl a. Ganska lång innehållsförteckning faktiskt?

Konsistens: Lätt som absorberas bums.

Doft: Oh so fresh! Gurka!

Effekt: Lena mjuka små tassar. Men 24 timmar? Vilket larv! Jag tvättar händerna tusen gånger om dagen då sköljs krämen bort och händerna blir i behov av lite mer gottig kräm. Hursomhelst älskar jag att det här är en sådan där hjälte-produkt att ha i väskan som gör sitt jobb och som doftar härligt.

Därmed sagt, stor tumme upp för Eos Essential hand lotion 24 h moisture Cucumber.

Slutligen ett bonustips! Vet inte hur det är med er, men mitt hår kan få för sig att lyfta från skallen i en kollektiv frissfest. Det är lika snyggt som det låter kan jag lova. Har man då en sådan här liten rackare till handkräm i närheten så är problemet strax åtgärdat. Just sayin!