Escada Fiesta carioca EdT – Beviset på att våren är på väg

Vårtecken! För mig är det otroligt viktigt att samla de där små tecknen på att vi går mot ljusare tider. Det här kvävande mörkret är så… KVÄVANDE att inget annat är möjligt. Därför älskar jag rabattens tuffa snödroppar som försiktigt hissar upp några stjälkar för att ta tempen på våren.

Ett annat idiotsäkert vårtecken är lanseringen av årets sommardoft från Escada. 2017 heter den Fiesta carioca EdT.

fiesta carioca escada

Esacadas sommardofter är ett fenomen med 25 år på nacken. 25 år! Tidigare kom de lagom till sommaren, men de senaste åren har de kommit redan i januari när längtan efter sol, sommar och semester är som störst. Flirtiga, lättillgängliga dofter i söta flaskor med catchy namn.

Fiesta carioca EdT är inget undantag. Sprallig, söt och somrig. Den öppnar med en smocka av fruktsöta noter; passionsfrukt, hallon och violblad. Men den är inte bedövande eller outhärdligt sliskig, det har vi den fina balansen av sötma och syra hos hallon och passionsfrukt att tacka för. När toppnoterna klingat av övergår Fiesta carioca EdT till en tilltufsad bukett med vita blommor utan den där damiga elegansen som annars brukar följa i spåren av apelsinblom och jasmin. Med basnoter av mysk fint balanserad av benzoin stannar doften kvar på huden utan att kännas unken eller jolmig.

Gillade du Fiesta in paradise, Turquise summer och Agua del sol från samma märke – då är Fiesta carioca EdT ett säkert kort för dig!

Doften hittar du  HÄR.