Estée Lauder Resilience lift – pålitlig mjukis

resilience lift

När det kommer till hudvård med resultat är det inte krämerna som är det viktiga, det är serumen. Serumen består av mindre molkeyler med förmåga att jobba längre ner i hudlagren med det hudproblem man nu vill bearbeta. Krämen ger näring och bäddar in huden i en skyddande hinna, en kokong, för att motstå diverse angrepp utifrån och för att slippa fuktförlust inifrån.

Den senaste tiden har jag använt Resilience lift firming/sculpting oil-in-cream infusion med vårdande oljor från kokosnöt, avokado, oliv och sötmandel. Konsistensen är tjock på gränsen till trög och krämen är svagt rosafärgad. Den är lätt att smörja in och absorberas fint av huden. Trots att huden verkligen bäddas in i den härliga näringen så blir inte ytan flottig som så ofta med de här rika krämerna. Den är istället rejält återfuktad med en lite fräsch glossig finish. Det jag älskar mest med den här krämen är förmågan att hålla huden mjuk, spänstig och plumpad hela dagen vad som än händer. Jag som annars brukar lida av hud som stramar lite vid ögonvinklar och mungipor framåt eftermiddagen funderar inte ens på var jag har fuktmister och annat återfuktande såsom jag brukar – bra!

Det negativa är egentligen bara en sak, doften. Den är tantig och trist och ingen njutning att ha i ansiktet. Det uppvägs som tur är av den sköna känslan.

Resilience lift firming/sculpting oil-in-cream infusion finns här.