Evo Smooth – fenomenal hårvård för friss-HATERS

De senaste månaderna har jag använt schampo, balsam och styling ur serien Evo Smooth. Nu är produkterna slut och det är lite av katastrofläge, för här snackar vi fenonomal vård, fantastisk användarvänlighet och helt magisk doft!

Jag har hår som gärna vill böja sig men som jag vill ska vara spikrakt. Tidigare har jag skytt hårvård för lockigt hår som pesten eftersom jag inte velat ge vågorna chans att leva ut sin lockighet. Men det är en tankevurpa. För produkterna gör ju inte lockar. De kontrollerar och tämjer stråna. Då kan lockar komma fram om man vill det, eller så kan håret läggas rakt och platt och då blir det mindre frissigt. Sjukt fiffigt!

Evo smooth

Evo smooth Mane tamer smoothing shampoo
Mycket bra schampo som rengör håret så att det blir gnisslande rent. Superdrygt! Doftar som alla produkter i serien magiskt; mjukt, fint och mycket pudrigt.

Evo smooth Mane tamer smoothing conditioner
Fantastiskt balsam där minsta lilla klick på nolltid gör håret mjukt, blankt och frissfritt och lätt att reda ut. Superdrygt och med samma ljuvliga pudriga doft. Älskar att balsamet kommer med praktisk pump!!! En liten detalj som ändå gör så mycket!

Evo smooth Lockdown smoothing treatment
Leave-in behandling. En liten klick i fuktigt hår håller håret på plats. Adderar glans och kontroll och doftar ljuvligt.
Jag älskar att låta håret lufttorka med Lockdown då får det en ursnygg wetlook. Känns den väl utmanande är det bara att skaka ut stelheten när håret är torrt och eventuellt fixera med lite sprej. Det här är min favoritprodukt av de tre.

Jag ger hela serien ett rungande 5/5 i betyg och kliar mig bekymrat i håret och undrar hur jag ska hitta något som slår detta.