Evy Daily UV face mousse eller Sunscreen mousse

För ett tag sedan så skrev jag om en av årets bästa solskyddslanseringar – EVY Daily UV face mousse   HÄR.
Trogna bloggläsaren Therese hade en fråga:

”EVY är toppen! Fast jag skulle gärna vilja veta vad skillnaden är på ansiktsmoussen och den vanliga. Själva säger de att den vanliga moussen med fördel ÄVEN kan användas i ansiktet och under smink.”

Jag skickade frågan vidare och har nu fått svar som jag tänkte att fler av er nog var nyfikna på:

”Alla EVYs produkter är anpassade för kropp och ansikte.  Men face moussen innehåller mer antioxidanter, hyaluronsyra och kollagen samt två ämnen som både förebygger och jobbar på pigmenteringar. Face moussen är något lättare i konsistensen och ger mera lyster än den vanliga solskyddsmoussen. Tanken är att man ska kunna använda den istället för sin dagcreme året runt. Serum + Face mousse + make-up.”

Nu vet vi! Imorgon skriver jag om Redkens hårlotion som ger fönen semesterledigt.