Exuviance Skinrise bionic tonic

exuviance skinrise bionic tonic pads glow lyster återfuktning peeling exfoliering

De senaste månaderna har min hud varit galet torr.
Och även om jag har försökt har jag inte lyckats mätta den med fukt och näring. Den stramande känslan har förföljt mig som en klängig två-åring.
Obehagligt är bara förnamnet. Och fult, då ingen makeup fäster snyggt på hud som beter sig som ett läskpapper med sandpappers-noja.
Räddningen var nära när jag i hudvårdsskåpet hittade Skinrise bionic tonic från Exuviance. Den i kombination Transderma M är en sann match made in heaven.

Skinrise bionic tonic från Exuviance är pads indränkta med en exfolierande lösning. Padsen är tack vare den fantastiska ingredienslistan effektiva för både fet hy, känslig hy och mogen hy med  rynkor och pigmentförämndringar.

Vad innehåller den då?
Polyhydroxisyror som påminner om AHA-syra men som är mildare och därför retar huden mindre; den ruskar både om cellförnyelsen (good news) och återfuktar (good news). En vitamincocktail och extrakt från grönt te som skyddar mot fria radikaler (som bryter ner och påskyndar åldrandet). Pepparmint och eucalypus verkar uppfriskande och isar lätt på huden vilket är väldigt fräscht tycker jag.

Hur använda?
Jag har använt Skinrise bionic tonic varje dag som en kur, eftersom huden har varit så krisig, men den som vill använder den ett par gånger i veckan.

Effekt?
På huden känns Skinrise bionic tonic enbart svalkande. Inga syrastick, inget pirr – och det uppskattar jag. Efter en tids användning av de här padsen är min hud mjukare, spänstigare och mindre torr. Produkter som tidigare blivit kvar på hudytan och bildat smulor, aborberas sörplas nu in ordentligt. Och så är det lystern! Du vet den där gråbleka filmen som lurar över huden i mars april? Den finns inte! Istället så ser huden sådär glowig ut som den gör när ett hudvårdsproffs gått över huden med sin magi. Alles in alles, Skinrise bionic tonic är en fenomenal återfuktare och glowbooster.

Transderma M som jag teamade upp med padsen är en fuktbomb utan dess like. Men för att den ska kunna göra sin magi är peeling först nödvändig.

Blir du sugen på att testa padsen tänk på att solkräm med högt solskydd är ett måste när syror är inblandade.

Skinrise bionic tonic från Exuviance hitatr du  HÄR.