Fixera frippan som om det inte fanns någon morgondag

Jag har sagt det tusen gånger förr men jag hatar småhår och frisyrer som inte fattar principen ”ligg still”. Visst vore det enklare att acceptera sakernas tillstånd. Men nu finns det hårsprej och det är ett maktmedel som jag inte kan motstå! Vi kollar på några jag slösat med det senaste:

 

hårsprej blend l'anza schwarzkopf

Keune Blend Fixing spray
Bra hårsprej i smidig flaska. Doften är fräsch och lite blommig, helt okej. Fixeringen är åt det starkare hållet. Jag uppskattar att sprejen får håret att ”minnas” hur det låg dagen innan och därmed går stylingen snabbt och enkelt. Plus också för att den kan borstas ur håret utan att lämna läbbiga spår. Finishen är ganska blank och det kan man ju ha olika åsikter om. Det sämsta med Blend Fixing spray är att munstycket kleggar igen och torktiden är ganska lång. Finns här. 
Betyg: 3,5

L’anza Finishing lacquer
Rejäl flaska med hårsprej med skarp, men ändå angenäm, frisöraktig doft (lyxigt!). Mycket stark fixering, med den här sprejen förstörs inte frisyren ens av en orkan. Munstycket är superbra och torktiden supersnabb. Perfekt när man vill spreja fast några strån eller ett parti. Nackdelen är att håret blir lite stelt och orörligt och att kvar i håret nästa dag finns ganska mycket klibbiga, kladdiga rester. Inte så att hårtvätt är akut, men mer än ett ett par dagar går inte. Blank på gränsen till glossig finish. Läs mer här.
Betyg: 4

Schwarzkopf got2beb Phenomenal
Hårsprej för män. Smidig och lätt flaska med bra munstycke och tratt som skärmar av strålen. Maskulin doft som ofelbart ger associationer till Axe body spray med namn som Black chill, Kilo och Anarchy for him. Som tur är dämpar sig ångorna så att doften inte stör mig under dagen med tankar på omklädningsrum och svettiga suspensoarer. Sprejen fixerar med medelhård stadga och viss rörlighet, kan borstas ur utan att lämna nämnvärt mycket spår. Det står natural finish på flaskan men jag tycker den är åt det blanka hållet. Att den bygger viss volym, är bara ett onödigt add-on.
Betyg: 3

Är du på jakt efter en riktigt bra hårsprej tycker jag du ska skippa den här trion och istället använda sökfunktionen på Makeup on my mind, här finns mängder med recensioner och flera fullpottare listade.

https://giphy.com/gifs/1980s-hairspray-john-waters-YaeCVxw4YsJCU/links