Foreo luna play – färgstark rengöringsglädje

Det ska sägas med en gång, rengöringsmaskiner har aldrig varit min grej. Jag har testat många alternativ, men efter en anständig testperiod har jag ställt unden dem. Kanske mest för att de tar plats (älskar kalt och luftigt!) men också för att jag känt mig tveksam till om det på riktigt är det bästa för huden. När Caroline Hirons skrev en text om att maskinanvändarna troligen skulle ta hjälp hos en dermatolog framöver så såg jag det som det sluliga tecknet och skippade maskintvätt. Men så dök det upp en liten goding som faktiskt fick ligga kvar i badrumslådan – Foreo luna play.

 

foreo luna play

Foreo luna play är en miniversion av rengöringsmaskinen Foreo luna. Den är pytteliten, strax över ett värmeljus i storlek, perfekt för resan, och finns i en uppsjö fräna färger. Batteriet är inte uppladdningsbart och räcker runt ett halvår. Tanken är att man ska testa Foreo luna play och om man gillar den köpa det större originalet Foreo luna som går att ladda upp.

Jag använder den lilla rengöringsmaskinen ca 2 gånger i veckan tillsamans med en löddrande rengöring, vilken som helst. Storleken och den varierande längden på piggarna gör att man kommer åt överallt i ansiktets skymslen och vrår – bra! Man kör runt en dryg minut och sen är ansiktet rent och fint. Jag gillar att det känns extra rent men att huden inte blir så där stressat rödflammig som den annars kan bli. För mig handlar resultatet mer om den rena känslan än någon direkt hudförbättring.

Jag tycker Foreo luna play är toppen och den bästa rengöringsmaskinen jag har testat.