Förläng sommarfärgen | Samarbete med Naturativ

*** Det här inlägget är ett samarbete med Naturativ ***

 

Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker attt sommar och sol gör det lättare att trivas med spegelbilden. Det ÄR fint med strandrufsigt hår, fräknar och solbruna armar. Inte konstigt att man försöker hålla kvar känslan och looken så gott det går.

Naturativ är ett skönhetsmärke som fokuserar på produkter för ansikte, kropp och hår med naturliga ingredienser. Flera produkter är ekologiskt certifierade enligt Natrue.  Jag har testat tre bronzingprodukter som passar när solbrännan börjar blekna.

Self-tanning body balm
Brun utan sol är kroppens BFF just nu! För vem kan säga var den äkta brännan slutar och fuskfärgen tar vid? Den här brun utan sol-krämen har en fyllig konsistens som är lätt att distribuera jämnt över huden. Håller man sig till generalregeln om att snåla med kräm vid armbågar och knän och väntar med att klä på sig tills huden känns torr blir resultatet jämnt, snyggt och naturligt.
Den finns här.

Tinted illuminating balm
Åh, kroppssmink – det är underskattat! Den här krämen har också en fyllig konsistens som också är lätt att smörja in och som käns behagligt återfuktande. Och så fungerar den som en färgad dagkräm för ansiktet dvs jämnar ut hudtonen och snyggar upp rent allmänt. Täckningen är lätt, men mer behövs inte. Med en sådan här i badrumsskåpet förlängs säsongen för bara fötter och kortärmade tröjor. Extra plus för inbyggt lättare solskydd, spf 10. Då behöver man inte bränna sig om man blir kvar lite för länge i solen på lurren.
Här hittar du den.

Glittering oil
Den här guldoljan är för kroppen vad en highlighter är för kindbenen. En dutt och man kan bara inte tro vilken skillnad det gör! Den som känner sig manad kan såklart mejsla fram benstrukturen längs armar och lårben vid appliceringen. Annars funkar det finfint att smörja in den i ett jämnt, guldgnistrande lager över dekolletage, axlar, ben och armar. Jag gillar att basen är olivolja eftersom huden blir len och smidig av näringen. Doften är mild och inte alls så påträngande som många andra oljor av den här typen – bra!
Finns här.

Jag gillar de här produkterna från Naturativ och rekommenderar dem varmt till alla som vill se somriga ut ett tag till. Om jag ska välja en favorit bland dem blir det Tinten illuminating balm.

*** Det här inlägget är ett samarbete med Naturativ. ***

naturativ sun