Fotfix – inte bara när det är sandalsäsong

När jag tittar på mina fötter så kan jag tycka så himla synd om dem. De är ju helt fantastiska som kånkar runt på mig 10k steg vareviga dag år ut och år in. Och tacken de får sen? Om de har tur kan de få en klick fotkräm någon gång ibland. Absolut torr någon gång i veckan. Och lite snyggt lack då och då. Egentligen borde man ju slösa massor av kärlek på dem. Men det blir liksom inte av.

 

Fotfix

Men OM och NÄR det blir av så är det faktiskt få saker som är så himla tacksamt. Och så skönt! Här är tre superba tips på fotfix som gör dundernytta:

Bad
Så enkelt och så härligt med hett vatten, ett par matskedar grovsalt och något extra som doftar och gör gott som rosmarin, lavendel, pepparmynta eller tallbarr.

fotfix fotfil vitry

Fil
Fantastisk fotfil som gör även de tristaste traktorsulor lena som babyfötter. Smart konstruerad och lätt att använda till hela foten. Fotfil, Vitry.

fotfix excuviance heel repair

Kräm
Supereffektiv, oparfymerad kräm med AHA och PHA-syra som på bara ett par användningar gör underverk med pinsamt torra fötter. Heel & elbow dry skin repair, Exuviance.

Har du något bra tips på fotfix?