Foundation som fixar strålande bas – 10 testade

Om mascara är makeupbagens ALLRA VIKTIGASTE då kommer foundation som god tvåa. Förra veckan listade jag 10 mascaror som jag testat den senaste tiden – hiss och diss. Läs mer här.

Den här veckan tänkte jag att vi skulle kika lite närmare på de foundations och andra basvarianter som jag har testat på sistone:

Light foundation cushion Yves Rocher
Light foundation cushion från Yves Rocher
Smidig dosa med en svamp indränkt med foundation. Det går blixtfort att fixa en snabb bas med lätt täckning och fin lyster. Minus dock för att den släpper under dagen. Här finns mer info.

 

Hydra fluid water serum foundation Pür

Hydra fluid water serum foundation från Pür
Ultratunn foundation med hudvårdande egenskaper, medeltäckning och maximal lyster. Ingen superfavorit för nyansen passar inte riktigt. Läs allt om den här.

Nivea Cellular perfect skin fluid spf 15

Cellular perfect skin fluid spf 15 från Nivea
Låter bra, funkar dåligt. Problemet är att den lägger sig i linjer, accentuerar kindfjunen och gör att porerna ser ut som kratrar. Detaljer om den finns här.

 

Mac Cosmetics Lightful C tinted cream spf 30 with glow booster

Lightful C tinted cream spf 30 with glow booster från Mac Cosmetics
Färgad dagkräm med lyster och spf 30 låter som en dröm. Men något drömlikt resultat blir det inte för mig. Här kan du läsa varför.

Velvet matte skin tint Nars

Velvet matte skin tint från Nars
Lättapplicerat underlag som sitter som berget och gör att huden känns återfuktad hela dagen. Medeltäckning och semimatt finish, spf 30 och hela 12 nyanser. Urbra helt enkelt! Mer info finns här.

 

Apoliva-foundation

Apoliva Foundation
Räddningen för zombies med tröttmössa! Oparfymerad och svalkande med medeltäckning och semimatt finish. Läs mer om den här.

la mer

The soft fluid long wear foundation från La Mer
Den här foundationen med mirakelbuljong kan mycket väl vara en av de bästa jag någonsin testat. Högsta pott om det inte var det hårresande priset. Läs om den här.

 

isadora cover up

Cover up från Isadora
Fantastisk foundation som lägger sig över huden som ett par lyxiga strumpbyxor. Täcker allt även när huden ser ut som en pizza. Extra plus för prislappen! Läs mer här.

Nude magique cushion från L’Oréal Paris

Nude magique cushion foundation
Ännu en kuddfoundation. Snabb och enkel applicering, jämnar ut hudtonen fint. Men den fastnar lite i persikofjunen och gör att huden ser lite plastig ut. (hejhej Barbie!). Här finns en utförligare beskrivning.

naked skin one and done urban decay

Naked skin One and Done från Urban Decay
Lever upp till det där med optical blurring  – imperfektioner blir påtagligt mindre synliga och rödhet reduceras förvånansvärt effektivt fast täckningen är lätt. Hur mycket ÄLSK är det inte på det?!! Mer kärlek finns här.

Japp det var min lilla sammanställning över de foundations och baser jag har testat mig igenom den senaste tiden. Har du testat något nytt och spännande i den här kategorin det senaste?