Gästrecension – Elf Get glowing highlighter kit

Dags för en ny gästrecension. Det är Therese, som följt och kommenterat min blogg sedan urminnes tider, som gjort den. Tack snälla Therese för allt pepp genom åren och tack för recensionen.

 

elf-get-glowing

”När jag blev av med min kära highlighter (Mary Lou Manizer från The Balm) för ett tag sedan grät mitt hjärta lite. Den är ju himla bra. Men inget ont som inte har något gott med sig; jag fick en anledning att testa något nytt.

I en butik hittade jag Get glowing highlighter kit från Elf. Märket säljs numera i flertalet butiker efter att ha varit helt baserat på näthandel. I boxen finns en borste för contouring/highlighter, en dosa med fyra highlighters i puderform och en highlighter i krämform.

Borsten är svart, traditionell och mjuk. Helt ok men inget extra.

Dosan är svart och ser ut som dosor gör mest. Locket är inte helt lätt att öppna men då slipper man å andra sidan att få hela väskan full med puder om den öppnar sig själv. I locket finns en rejäl spegel så man behöver inte finlira för att hitta sig själv i den, det gillar jag!

De fyra nyanserna är:
-ljus, varm benvit/gul
-ljus, lite kall rosa/beige
-lite neutral ljusbrun/beige
-varm guld/aprikos/beige

Det första som slår mig är att man får vara väldigt försiktig med borsten när man rör i pudret. Pudret är väldigt mjukt så man rör upp ganska mycket om man inte är lätt på handen. Glöm med andra ord inte att slå av överflödigt puder så du inte får skimmer i hela ansiktet. Appliceringen går finfint i övrigt. Det är ett diskret skimmer som är lätt att bygga på för mer glow och nyanserna går igenom på ett snyggt sätt.

Vill du ha ett glow med mer ös i är tuben med highlightern bra! Här snackar vi skimmer! Färgen på denna påminner om Make up stores High tech lighter i nyansen Milkyway. Den är ljusrosa med kall nyans på skimret.

Elf Get glowing highlighter kit kostar ca 200 kronor.”

elf-get-glowing-highlighetr-kit

elf-get-glowing-highlighetr-kit