Giorgio Armani Si EdP Intense är bästa doften just nu

Det är inget fel på att vara naken.
Tvärtom!
Men utan parfym känner jag mig naken på det där utelämnade obekväma viset. *fritt fram att relatera till valfri situation

Just nu är min absoluta favorit Giorgio Armani Si EdP Intense. Och att döma efter hur många som kommenterat den är det inte bara jag som gillar den.

giorgio armani si edp Intense

Si intense EdP är en modern, fruktig chypre. Den öppnar med ljuvliga noter av svarta vinbär som jag tycker alltid tycker så mycket mer om i godis, dofter och gelé snarare än som bäret i sig självt. Efter en stund på handleden utvecklas inslagen av rosor och neroli för att sedan bli allt mer underbar till en mix av vanilj, patchouli och trä.

Egentligen kanske jag tycker att Si intense EdP passar bäst eller nästan bara på kvällen. Och ändå står jag där på morgonen med den svarta flaskan i handen och ba ”den ska ja ha ida”. Den är liksom en perfekt kombo av mjuk sensualism och absolut självsäkerhet med ett djup och en hållbarhet som är alldles fantastiskt. Och den ger mig den där känslan av att både vara klädd (och oklädd!!!) som bara en riktigt dyr parfym gör.

Ska vi säga något om att detta inte är den första doften från Giorgio Armani som freestat min nos. Gioia har jag använt otroligt mycket genom åren och Idole är en av all time doftfavoriter.

Sugen på att testa Si intense Edp, testa här.