Glossybox april 2015 – The man box

IMG_3048_resize

Glossybox april 2015 – The man box landade häromdagen i min brevlåda. (Läs mer om vad Glossybox är  HÄR  )
Till skillnad från den vanliga boxen i mars är kartongen den vanliga mullvadsfärgade och den är inte resultatet av något samarbete.

Boxarna jag visar från The Glossybox är pressexemplar, det kan alltså vara så att storleken på produkterna och innehållet kan variera något från de vanliga boxarna.

I lådan fanns den här månaden:

Anti-dandruff shampoo från Björn Axén: Mjällschampo med doft av peparmyntolja. Innehåller sodium caproyl/lauroyl lactylate som är är aktivt mot oönskade mikroorganismer och trista lukter. Bra inslag!

Snus & smokers anti stain från Denivit: Tankräm utan blekmedel som polerar tänderna utan att skada emaljen. På förpackningen står det att tandkrämen hjälper till att motverka att fläckar uppstår – och alltså inte att den hjälper mot befintliga fläckar. Avsevärd skillnad, såklart! Fotografen, som är en ivrig snusare, blev oavsett galet pepp på att testa.

Moisturizing peeling från Naobay: ECO-CERT certifierad peeling med skubbkorn från acai-trädet. Inci saknas. Doftar citron, trä och pelargon. Samma produkt fanns i vanliga boxen för mars.

3D men Texture clay från Schwarzkopf: Vitt vax med maskulin doft. Faktiskt en superbra produkt i en box där storleken är precis lagom för att bilda sig en uppfattning om det är en produkt att köpa i fullsize eller inte. Perfekt storlek också för resenecessären.

Prodigy dark tanning maximizer från Pro Tan: Oklart vad det här egentligen är. Den beskrivs som en solkräm för utom- och inomhus solning. Men den innehåller ingen spf! Istället står det att den innehåller ”kraftfulla snabba acceleratorer som förstärker effekten av solen”. Ingredienslistan är lång och lastad med kemiska ämnen. Parfym är åttonde ingrediensen av ca 55. Den här produkten vill jag inte ens testa.

IMG_3058_resize

Sammanfattningsvis tycker jag att Glossybox april 2015 – The man box är iktigt bra.
Både mjällschampo och vax är bra inslag och boxens höjdare. Men jag skulle hellre ha valt att byta en av hårgrejerna mot något i doftväg för att få bättre balans.

Vad tycker du? Gillar du innehållet i Glossybox april 2015 – The man box?