Glossybox april 2017 Bring balance

Dags att kika på vad som fanns i Glossybox april 2017 Bring balance.

 

glossybox april 2017 bring balance

Deliwash cleansing conditioner från Elgon
Rengörande balsam som ska slita mindre på håret. Den här typen av produkter är inget för mig, jag tvättar håret ganska sällan och har mängder med styling i. När jag väl tvättar vill jag ha något som verkligen gör rent.

The incredible pore mask från Maybeauty
Ansiktsmask som dammsuger huden från orenheter. Det här märket har jag aldrig testat även om jag har sett hur mycket reklam som helst på en del bloggar. Sätter nog tonåringen på att testa eftersom porisar inte plågar mig.

Glamolash mascara XXL från Rodial
Volymmascara. Jag brukar gilla Rodials produkter och makeupen som lanserades för ett tag sedan har varit överraskande bra. Den här kastar jag mig över inom den närmaste tiden.

Seche vive gel effect top coat från Seche
Överlack med gelfinish. Bara beskrivningen får mig sugen att lacka om klorna. Kanske gör’t redan ikväll!

Fresh it up dry shampoo extra fresh från Got2b
Torrschampo i resestorlek med citrusdoft. Hårstyling i liten storlek är toppen tycker jag. Perfekt verkligen att lägga i resenecessären.

Anna tycker
Ingen superimponerande box, men ändå ett par produkter jag gärna testar. Hade masken varit från annat spännande märke hade jag nog kunnat ge tummen upp.