Glossybox februari 2017 The love box

Det är mars nu, men häromdagen landade Glossybox februari 2017 The love box i min brevlåda. Det är femte året i rad som Glossybox kör det här temat. Fint tycker jag. Kärlek kan man aldrig få för mycket av! Vi kikar efter vad som låg i:

 

glossybox februari 2017

Facial detox purifying recovery mask från Mudmasky
En tub med ansiktsmask med lera. Masker ligger rätt i tiden, så det här var väl en bra grej. Snäppet bättre hade det varit med en sheetmask. Märket Mudmasky har jag aldrig hört talas om.

L’eau de rose från Jeanne Arthes
Parfym i 30 ml flaska med inlag av rosor. Det här kändes otroligt lyxigt att få en riktig flaska med parfym. Även om rosnoterna inte riktigt faller mig på läppen.

Eye lash curler rose copper från Pick and pinch
Det är inte första gången det ligger en ögonfransböjare i en Glossybox, men det var länge sedan så det är ännu en bra grej. Snygg är den också! Det är bara det att jag är en latmaja och böjer aldrig frallorna. Pinsamt med true.

Respons shower gel oat cream från Garnier
Duschgel med minimala mängder havre och mandelmjölk. Doftar bittermandel och kubbar. Som dusch-lover har jag redan kastat mig över den, härligt lödder men tyvärr var doften lite blaskig.

Lip balm från Beauty made easy
Läppbalsam för mjuka kyssar. It works pretty well med tanke på temat tycker jag. Sjukt synd bara att hylsan känns som barnsmink. Doften av jordgubbstuggummi ger också småbarnsvibbar men DET gillar jag. Trög, trist konsistens.

Så där, det var månadens Glossybox The love box där själva kartongen faktsikt är det bästa. Medföljande tidning håller också bra klass.