Glossybox maj 2016 Wing it överraskar

Ungefär samtidigt som Glossybox maj 2016 Wing it damp ner i min brevlåda fick jag en uppmaning av Ella att skriva lite om boxarna igen. Och eftersom det var ett tag som jag visade vad som fanns i de små rosa lådorna så kör vi på det.

Glossybox maj 2016 wing it

Månadens låda från Glossybox heter Wing it. Wing it betyder ungefär ”göra något på volley” dvs utan så mycket förberedelse och eftertanke. I brevet som finns i lådan skriver Glossybox att de ofta använder uttrycket och att det står för självsäkerhet, livsglädje och positivitet.

Vi kikar vad som fanns i boxen och tar reda på om det stämmer:

Glossybox maj 2016 wing it

Brow lift perfecting liner från Studio 10
Tvåsidig ögonbrynspenna; ena sidan mörkbrun, andra beige,  för att fylla i och lyfta ögonbrynen. Det här märket är nytt för mig och det ska bli kul att testa. Med tanke på hur mycket jag gillade den  HÄR   brynprodukten jag fick i en annan Glossybox är jag extra spänd på att se effekten. Återkommer!

Glossybox maj 2016 wing it

Cuticle balsam från Trind
Alla som har ögon att se med vet att mina naglar och nagelband behöver enormt mycket kärlek. Som de aldrig får. Kanske att jag penslar på lite av det här starkt parfymerade nagelbandsbalsamet framöver. Det kan hända. Men att ett nagelbandsbalsam är självsäkerhet – nääääää. Obs att jag inte kritiserar produkten i sig, bara att den saknar Wing it-effekt.

Glossybox maj 2016 wing it

Eyelashes 016 från Glam of Sweden
Maffiga, långa, täta och sotsvarta frallor. Känns väldigt overkliga så de behöver man nog ha rätt bra med självsäkerhet för att pilla på. Förpackningen innehåller inget lim. Och det är alltid åt skogen i min värld. Det är bra att det säljs lim separat, men frans-förpackningar borde ändå alltid innehålla ett litet rör med lim.

Derma feed intensive care från Renlive
Serum med A, C och E-vitamin. Lite hudvård från ett för mig okänt märke är aldrig fel även om den här också rimmar lite dåligt med boxens tema.

Glossybox maj 2016 wing it

Snail bee high content mask från Benton Cometics
Glossybox goes K-beauty och langar ner en mask med som det står i Glossybox info-text ”botaniska ingredienser”. WHAT!!! heter den inte Snail= snigel och Bee=bi. Jag läser lite på masken och där återfinns minsann både snigelsekret och bigift. Inte så värst botaniskt faktiskt. Spännande dock! Fler spännande ingredienser är hyaluronsyra, te, pilträdsextrakt, litchiextrakt och aloe vera. Den här masken är jag galet nyfiken på att testa. Återkommer!

Det var det hele! Glossybox maj 2016 Wing it är inte den bästa boxen jag har rivit upp. Men tack vare snigel/bi-masken känns den både spännande och väldigt aktuell. Heja, heja!

Jag tror ni känner till upplägget med Glossybox, men om ni inte gör det finns allt du behöver veta   HÄR.