Glossybox mars 2015 i samarbete med Clara Hallencreutz

glossybox anna wahlberg makeup on my mind

Glossybox mars 2015 landade häromdagen i min brevlåda. (Läs mer om vad Glossybox är  HÄR.  )
Den här boxen är ett samarbete med fotokonstnären Clara Hallencreutz.
Clara har för Glossybox räkning skapat fotot på toppen av lådan med 300 läppstift som bildar en mun.
Urtjusigt!

I lådan fanns den här månaden:

Tinties lip butter från Royal Apothic: Rosa läppbalsam i söt förpackning och söt kartong. Den här kommer jag att testa och skriva mer om pga bedårande. Innehållet är inte naturligt även om det finns t ex jojobaolja i, om nu någon frestades att tro det.

Moisturizing peeling från Naobay: ECO-CERT certifierad peeling med skubbkorn från acai-trädet. Inci saknas. Ingen produkt jag är jättenyfiken på att testa, men en snabb check gav att den doftar citron, trä och pelargon. (Vad är det med alla ekoprodukter, varför doftar alla geranium?)

Glossybox Anna Wahlberg Makeup on my mind
Lipstick i nyansen Magic spell från Make Up Store: Lilafärgat läppstift. Make Up Store brukar göra bra  läppstift och Magic spell är det säkert inget fel på, bara det att jag vill ha röda läppar i vår.

Pearl shine från Oral B: Tandkräm som ”tar bort 90% av missfärgningar på ytan på 7 dagar”. Well, well. Här snackar vi. Jag kommer att testa, tandkräm används ju alltid och så länge den innehåller fluor (och det gör den här) får den vara i mitt badrumsskåp. Jag är redan nu rätt säker på att resultatet inte kommer i närheten av det   HÄR .

You’re so fine liquid eyeliner från Elizabeth Mott: Jahapp, eyeliner från wowmascara-märket. Tunn pensel med fasta borsthår, mycket stark doft. Och nävars, den här är heller inget jag legat vaken för att få testa.

Glossybox mars 2015 är en ursnygg box, alltså kartongen.
Innehållet är ganska bra, lite mun-centrerat men åååkej det var ju ett läppstift på lådan. Och finns det en tandkräm i lådan så måste det finnas något megaglammigt att väga upp den med.

Vad tycker du, gillar du Glossybox och vad tycker du om månadens innehåll?

Glossybox Anna Wahlberg Makeup on my mind