Glossybox november 2016 Christmas sparkle

Igår dunsade Glossybox november 2016 Christmas sparkle ner i min brevlåda. Det här är månadens överraskningar:

glossybox november 2016 christmas sparkle

Body butter Frosted berries från The Body Shop
Nyheter i lådan är alltid kul. Och vem älskar inte The Body Shops sköna body butter. Den här lite mindre burken är perfekt på weekendresan och när den är tom fungerar den fint att ha hundgodis i på promenaden. Doften Frosted berries är ny för i år och doftar av söta bär och vanilj.

Jumbo eye pencil i nyansen Bubble från De Bruyère beauté
Knubbig ögonpenna i ett för mig helt okänt märke. Att den har lite gemensamt med min i särklass mest använda skugga  HÄR  gör att jag blir riktigt nyfiken på att testa den. Skimret avskräcker iofs en del, men man vet aldrig. Det här kan vara en ny favvo… Jag återkommer framöver!

Noir eternae youth potion från La theorie des volcans
Ansiktsskrubb med vulkanlava från ännu ett okänt märke. Tokfin tub iaf. Jag hoppas att den har en del gemensamt med den HÄR  kolsvarta masken som också innehåller lava och som är en riktig skin changer!

+Glow från Serummasq
Arkmask som boostar lystern. Spännande, lockande och aktuellt. I fin förpackning dessutom. Och med en spännande ingredienslista med bla hyaluronsyra, trollhassel och aloe vera. Den här blir jag jättesugen att testa genast.

Makeup brush cleanser från Hotmakeup
Det här är en så smart uppfinning! Burken innehåller en kudde att stryka av överflödig färg från makeupenslarna på. Med en sådan här i sin ägo behöver man inte fler än en ögonpensel. Nästan iaf. Jag har tidigare testat Color switch solo från Vera Mona   HÄR som ser precis likadan ut.
Alles in alles, efter att ha blivit besviken på många av boxarna den senaste tiden så måste den här gamla surkarten ge Glossybox november 2016 Christmas sparkle tummen upp. Spännande, användbara produkter som i viss mån överensstämmer med temat. Heja heja heja!

Glossybox kan beställas  HÄR.